Close
Skip to content

дистрибутори и големи потребители

Станете наш Дистрибутор и Увеличете продажбите си на еднократни ръкавици още днес

Все повече дистрибутори разчитат на АЛДЕНА за да снабдят клиентите си с висококачествени, здрави, надеждни и химически устойчиви ръкавици за еднократна употреба. Всеки може да Ви продаде ръкавици, АЛДЕНА Ви помага да продавате повече ръкавици. Дистрибуторите на АЛДЕНА увеличават ежегодно обемите на продажбите си. Свържете се с нас още днес за да станете наш дистрибутор и да научите как да увеличите продажбите си.

Всеки може да Ви продаде ръкавици, АЛДЕНА Ви помага да продавате повече ръкавици

3 основни причини които правят АЛДЕНА предпочитаният партньор на водещите дистрибутори 

  • Високо Качество. От 2009г. ние подобряваме качествения контрол на продукцията, като в същото време продължаваме да предлагаме цени, които да удовлетворяват Вашите клиенти. Това включва партньорство изключително с ISO сертифицирани заводи, качествен контрол преди и след доставката до нашите складови бази, вътрешни процедури гарантиращи оптимални условия на съхранение.
  • Конкурентни Цени. Продажбата на еднократни ръкавици може да бъде истинско предизвикателство, но ние от АЛДЕНА винаги сме готови да помогнем на нашите дистрибутори да постигнат успех. Знаем, че трябва да бъдете конкурентни на пазара, но и че има нещо повече от най-добрата цена – имате нужда от качествени продукти, които винаги да са в наличност и обслужване на високо ниво. Ние Ви предлагаме конкурентни цени, качествени продукти, точни и бързи доставки.
  • Складови Наличности. Винаги разполагаме с голямо количество стока на склад, за да изпълняваме в срок Вашите заявки и да гарантираме удовлетвореност на Вашите клиенти от съвместната Ви работа. Това е от първостепенно значение за изграждането на репутация на надежден и предпочитан партньор.

Дистрибуторите на АЛДЕНА увеличават продажбите си на латексови, нитрилни и винилови ръкавици всяка година. Как помагаме на дистрибуторите ни да постигат тези резултати?

Научете повече, като попълните формуляра и започнете още днес!

    ALDENA Склад
    ALDENA Склад
    ALDENA Склад